Ctra. Roses, 36-38-40 17600 · Figueres · Girona Tel. 972 503 319 info@ferrerifills.com
Ferrer i Fills es una empresa de distribució i comercialització del sector alimentari en general però especialitzada des de els seus inicis en el pollastre. A l’actualitat distribueix tots tipus de productes càrnics frescos i congelats, en peces senceres o desfetes de pollastre, boví, porc, xai…així com formatges, embotits, patates…oferint d’aquesta manera un servei integral al sector de la restauració i l’hostaleria. També ofereix elaborats en moltes d’aquestes categories de producte, així com una alta especialització en productes de caça.   L’empresa, de caràcter familiar, te els seus orígens a l’any 1958, quan Jaume Ferrer posa en marxa una sala d’especejament a la ciutat de Figueres, juntament amb Margarita Prat que sense el seu treball diari i la seva empenta al costat d’ell segur que no hauria estat igual.

D’aquesta experiència, les noves generacions han creat una empresa dinàmica i poden oferir l’entrega diària de productes als seus clients amb la seva pròpia flote de vehicles degudament refrigerada garantint d’aquesta manera la cadena de fred i el manteniment de les propietat organolèptiques dels producte.

Sempre ens hem acompanyat de marques líders del mercat, oferint un ampli ventall de productes de productors i el·laboradors com Aviko (patates), Torrent (pollastres), Carimori (embotits), Aulet (embotits)…

 

Glaçons des Pyrénées… L’empresa disposa d’una divisió de fabricació i distribució de tot tipus de glaçons dirigits a l’hostaleria i la restauració. I a sectors com les benzineres, càmpings, clubs nàutics, supermercats, etc.